Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.11.2021. 12:47

Promo 

Honor 50 u Hrvatskoj

Honor 50 dolazi s Google servisima, a biti će dostupan u prednarudžbi do 14.11.2020.

Honor 50 u Hrvatskoj

Honor će korisnicima u cijelom svijetu uskoro predstaviti nove uređaje koji su na tržištu Kine već napravili veliki uspjeh, a ono što će mnoge zanimati je da će telefoni doći s Google servisima. Prvi uređaj koji dolazi u Hrvatsku s GMS (Google Mobile Services) biti će Honor 50.

„S veseljem najavljujem da će se i korisnici u Hrvatskoj uskoro moći uvjeriti u kvalitetu naših najnovijih uređaja koji će imati Google servise. Ostale nove uređaje koje lansiramo na globalnom nivou ćemo ponuditi i korisnicima u Hrvatskoj koji cijene kvalitetu”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

HONOR_prednarudzbe

Ubrzo nakon što je postao nezavisna tvrtka, Honor je zauzeo značajan udio na tržištu u Kini dospjevši na treće mjesto po prodaji pametnih telefona. U tom uspjehu je veliku ulogu imao model Honor 50 koji uskoro dolazi u Hrvatsku.

Honor 50 je dostupan u prednarudžbi do 14.11. kod sljedećih ponuđača – HGSpot, Links, Chipoteka, Smartson, Bukal, Vacom, Svijet Medija, Emmezeta, Abrakadabra, Centar Tehnike i Pevex.

Svi korisnici koji kupe HonorR 50 za vrijeme prednarudžbe na poklon dobivaju Honor Earbuds Lite 2 slušalice. Cijena Honor 50 sa 6 GB RAM-a i 128 GB pohrane iznosi 3.999 kn, a s 8 GB RAM-a i 256 GB pohrane 4.499 kn.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Honor Honor 50
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->