Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.09.2022. 14:09

Xiaomi 

CyberDog najavio Smart Pet Food Feeder i Smart Pet Fountain

Xiaomi je u zagrebačkoj trgovini Xiaomi Store u Arena Centru predstavio nove proizvode namijenjene kućnim ljubimcima.

CyberDog najavio Smart Pet Food Feeder i Smart Pet Fountain

Nove proizvode za kućne ljubimce najavio je četveronožni robot Xiaomi CyberDog na pogon AI softvera otvorenog koda.

Xiaomi CyberDog 03

Xiaomi Smart Pet Food Feeder je 24-satna automatska hranilica za kućne ljubimce, prvenstveno namijenjena mačkama i malim do srednje velikim psima.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder 01

Sustav automatskog doziranja hrane uparen je s aplikacijom Xiaomi Home, pa možete kontrolirati vrijeme i količinu ispuštanja hrane s bilo kojeg udaljenog mjesta, a aplikacija će vas podsjetiti i kad ponestaje hrane u spremniku.

Xiaomi Smart Pet Fountain je 24-satni čuvar zdrave vode za vaše kućne ljubimce koji simulira planinski izvor, koristeći cirkulirajući sustav protoka vode s cirkulacijom kisika. Na taj način, kućnim ljubimcima služi tekuću vodu bogatu kisikom koja odgovara njihovoj prirodi.

Xiaomi Smart Pet Fountain

Zahvaljujući sustavu učinkovitog četverostupanjskog dubinskog filtriranja, fine čestice, dlaka i zaostali klor, kao i ioni kalcija i magnezija koji uzrokuju stvaranje bubrežnih kamenaca, učinkovito se presreću i filtriraju, osiguravajući zdravu i ukusnu vodu.

Uparen s aplikacijom Xiaomi Home, Xiaomi Smart Pet Fountain može poslati podsjetnik na vaš telefon kad je potrebno dodati vodu, očistiti fontanu i zamijeniti filter. Kad ponestane vode, aplikacija Xiaomi Home i crveni indikator razine vode na fontani podsjetit će vas da dopunite vodu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->