Nalazite se
Ikea u Hrvatskoj zapošljava menadžere
Nova radna mjesta 

Ikea u Hrvatskoj zapošljava menadžere

Švedski lanac namještaja Ikea mogao bi doprinijeti smanjenju broja nezaposlenih u Hrvatskoj. Natječaj za zapošljavanje menadžera trajat će do 28. travnja.

HT kreirao uslugu e-bookinga
Za male iznajmljivače 

HT kreirao uslugu e-bookinga

Od prvog dana sljedećeg mjeseca HT će privatnim iznajmljivačima smještaja u hrvatskom turizmu dostupnom učiniti uslugu eBooking. Riječ je o dosad jedinstvenom rješenju na hrvatskom tržištu, ne samo kad su operatori u pitanju.

Hanfa blokirala trgovanje dionicama Ine
Zbog sumnjivih transakcija? 

Hanfa blokirala trgovanje dionicama Ine

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) naložila je Zagrebačkoj burzi da obustavi trgovanje dionicama Ine, koje će potrajati najmanje do petka. Hanfa je u priopćenju obrazložila razloge ovakve odluke.

Google najvrjedniji svjetski brend
Microsoft mu gleda u leđa 

Google najvrjedniji svjetski brend

Istraživanje tvrtke BrandFinance pokazalo je da je pretraživački div Google trenutno najvrjedniji svjetski brend. Iza njega su se u poretku našli Microsoft, zatim maloprodajni lanac Walmart, te IBM i Vodafone.

Građevina i dalje pada
22. mjesec zaredom 

Građevina i dalje pada

Crna statistika u građevini nastavlja se. Podaci Državnog zavoda za statistiku o fizičkom obujmu građevinskih radova pokazuju da su građevinske aktivnosti u siječnju bile manje za 8,3 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

LinkedIn ima 100 milijuna članova
Osam godina nakon osnivanja 

LinkedIn ima 100 milijuna članova

Poslovno orijentirana društvena mreža LinkedIn uspjela je broj svojih članova povećati na 100 milijuna!

HT isplaćuje dividendu 23. svibnja
22,76 kuna po dionici 

HT isplaćuje dividendu 23. svibnja

Za 4. svibnja sazvana je Glavna skupština Hrvatskog telekoma (HT). Uz ostale točke, odlučivat će i o isplati dividende u iznosu od 22,76 kuna po dionici. Isplate dospijevaju i izvršit će se 23. svibnja.

Za Telekom Srbije samo jedna ponuda
Interes slab 

Za Telekom Srbije samo jedna ponuda

Sve do 15 minuta do isteka roka za Telekom Srbije nije stigla niti jedna ponuda. Tada je stigao jedini ponuđač zainteresiran za kupnju 51 posto udjela u srbijanskoj kompaniji. Riječ je o Telekomu Austria.

Zaduženje od milijarde i pol dolara
Nastavak Šukerove politike 

Zaduženje od milijarde i pol dolara

Hrvatska je u New Yorku uspješno izdala desetogodišnju obveznicu u iznosu od milijardu i pol američkih dolara. U transakciji je sudjelovalo gotovo 300 investitora, a kamatna stopa, koja će doći na naplatu za 10 godina, iznosi 6,375 posto.

Najuspješniji poslovni modeli na internetu
U okviru Web::Strategije 

Proglašeni najuspješniji poslovni modeli na internetu

U sklopu konferencije danas je održana i dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011, sve priznatija nagrada u javnosti koja iz godine u godinu na malo drugačiji način prokazuje uspješna poslovna rješenja – koja donose novac, ali i imaju ogroman potencijal.


       

*/-->